COMITÈ CIENTÍFIC i ASSESSOR

Josep A. Ramos Quiroga

Doctor en Psiquiatria i Psicologia Clínica per la UA, Responsable de la línia d’investigació del Trastorn per Dèficit de Atenció i Hiperactivitat en l’Adult (TDAH) del grup de psiquiatría i salut mental de la Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) de Barcelona.

Fernando Alberca

Professor de 2º y 4º de ESO i orientador en un centre escolar en Córdova. Expert universitari en Direcció i Gestió de centres educatius per la Universitat de Córdova i professor del màster en Neuropedagogia, creativitat i gestió de la capacitat i el talent. Pots descarregar el document en català AQUÍ Puedes descargar el documento en castellano AQUÍ

Hans Super

Doctorat en neurobiologia i director tècnic de Braingaze. Investigador Senior de ICREA Departament de psicologia bàsica Facultat de Psicologia, Universitat de Barcelona.

Gina Pera

Escriptora, periodista i defensora dels drets de les persones amb TDAH. Coneguda per llibres com «¿Eres tú, soy yo o es el TDAH adulto?».

Josep María Serra Grabulosa

Professor titular de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona. Professor consultor dels estudio de psicologia i ciències de l’educació de la Universitat Oberta de Catalunya.

Nuria Voltes

Llicenciada en Psicologia. Màster en Evaluació i Mesura de la Conducta. Doctorada en Salut Mental, Genètica i Ambient. Universitat Rovira i Virgili.

Montserrat Pamias Massana

Llicenciada en Medicina per la Universitat de Navarra, Especialista en psiquiatria. Cap de salut mental infantojuvenil Parc Taulí. Vicepresidenta de la Societat Catalana de Psiquiatria Infanto-Juvenil

María Carme Echeverría

Psicòloga i psicopedagoga especialitzada en neuropsicologia. Directora executiva de TDAH Vallès i coordinadora del postgrau AEDATN en TDAH Vallès i Universitat de Barcelona.

Alberto Ramírez

Especialista en noves tecnologies de la informació i la comunicació aplicades a l’educació i els recursos humans.

Josefa Canals

Catedràtica en psicopatologia del nen i de l’adolescent a la Universitat Rovira i Virgili. Especialista en psiquiatria infantil.

Mª. José Mas Salguero

Pediatra i Neuropediatra. Responsable de l’àrea de Neuropediatria de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla. Impulsora de la Neuropediatria en la provincia de Tarragona. Docent universitataria de grau i posgrau, especialitzada en Neuropediatria i Epileptologia.

Fulgencio Madrid

Jurista, president de ADAHI Murcia.

Juan Antonio Arance Maldonado

Llicenciat en medicina per la Universitat de Granada. Metge de sanitat penitenciaria pel Ministeri de l’Interior.