OCTUBRE 2023

OCTUBRE, MES EUROPEU DEL TDAH

Dissabte 21 d’octubre

 

«La veritat científica darrere del TDAH»

L’associació TDAH Osona organitza juntament amb la Federació Catalana de TDAH la jornada, «La veritat científica darrere del TDAH» el dia 21 d’octubre a partir de les 10:00 h. en el Centre Cívic Joan Triadú de Vic.

 

Aquesta jornada comptarà amb la presència de l’expresident de federació i actual tresorer Juan Pérez Caro, que sota el títol «Els conceptes erronis sobre el TDAH estigmatitzen les persones afectades» farà una breu presentació de l’exposició itinerant «Evidència Científica del TDAH.»

El docent expert en TDAH, Samuel Rodríguez Muñoz que ens explicarà com «Comprendre i Celebrar la Diversitat Cerebral»

I per a finalitzar la jornada la presidenta de la FCAFA-TDAH, Maite de Miquel Balmes, advocada de famílies neurodivergents, ens parlarà de la «Realitat de la situació jurídica i social de les Famílies amb TDAH a Catalunya».

Dissabte 28 d’octubre

 

«Una bona vida amb TDAH»

L’associació TDAH Vallès organitza juntament amb la Federació Catalana de TDAH la jornada, «Una bona vida amb TDAH» el dia 28 d’octubre a partir de les 10:00 h. en el Centre Cívic La Concòrdia de Sabadell.

 

Aquesta jornada comptarà amb la presència de la presidenta i fundadora de l’associació TDAH Vallès, Anna López i Campoy que ens parlarà de la gestió del trastorn des de la perspectiva de les families: com ho afronten, com ajuden als seus fills i com treballen en col·laboració amb la comunitat per millorar la qualitat de vida.

Maria Carme Echeverría Estrela, Directora de la Unitat de Diagnòstic de l’associació TDAH Vallès centrarà la seva xerrada en com el TDAH afecta la vida quotidiana i la relació entre pares i fills.

La jornada serà presentada per Maite de Miquel Balmes, presidenta de la Federació Catalana de TDAH i Juan Pérez Caro, expresident i actual tressorer de la federació.

 

Dilluns 6 de novembre

 

«Una bona vida amb TDAH»

L’associació TDAH Cerdanya organitza juntament amb la Federació Catalana de TDAH la jornada, «Una bona vida amb TDAH» el dia 6 de novembre a partir de les 15:00 h. en el Hospital de Cerdanya de Puigcerdà.

 

Aquesta jornada comptarà amb la presència de la presidenta de la Federació Catalana de TDAH, Maite de Miquel Balmes que ens parlarà sobre la «Realitat jurídica i social de les Famílies amb TDAH a Catalunya.»

Juan Pérez Caro, expresident i actual tressorer de la Federació. Què ens farà una breu introducció sobre com els conceptes erronis estigmatitzen les persones afectades per TDAH  i presentarà l’Exposició Itinerant «L’evidència científica del TDAH» 

Núria Montoro Torrent, Psicòloga de l’Hospital de Cerdanya, Fndació Althaïa Manresa, què centrarà la seva xerrada en la «Problemàtica del diagnòstic de TDAH i comorbilitats.» 

La jornada serà presentada per Maite de Miquel Balmes, presidenta de la Federació Catalana de TDAH i Juan Pérez Caro, expresident i actual tressorer de la federació.

 

 

«EXPOSICIÓ EVIDÈNCIA CIENTÍFICA DEL TDAH»

Des del 16 fins al 21 d’octubre es podrà gaudir d’aquesta exposició en el Centre Cívic Joan Triadú de Vic.

Des del 23 fins al 28 d’octubre es podrà gaudir d’aquesta exposició en el Centre Cívic La Concòrdia de Sabadell.

Des del 6 fins a l’11 de novembre es podrà gaudir d’aquesta exposició a l’entrada principal de l’Hospital de Cerdanya de Puigcerdà.

Basada en el «Document de Consens Internacional de TDAH« publicat per la Federació Mundial de TDAH (ADHD World Federation), aquesta exposició pretén aprofundir en el coneixement científic sobre el trastorn i mostrar al públic en general LA VERITAT CIENTÍFICA DARRERE DEL TDAH.

Aquesta exposició ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’associació TDAH Vallès.