Comitè Científic Assessor

COMITÈ CIENTÍFIC i ASSESSOR 

DOCUMENTS

Josep A. Ramos Quiroga 

Doctor en Psiquiatria i Psicologia Clínica per la UA, Responsable de la línia d’investigació del Trastorn per Dèficit de Atenció i Hiperactivitat en l’Adult (TDAH) del grup de psiquiatría i salut mental de la Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) de Barcelona.

 

Josefa Canals

Catedràtica en psicopatologia del nen i de l’adolescent  a la Universitat Rovira i Virgili. Especialista en psiquiatria infantil.

Nuria Voltes

Llicenciada en Psicologia. Màster en Evaluació i Mesura de la Conducta. Doctorada en Salut Mental, Genètica i Ambient. Universitat Rovira i Virgili.

 

Montserrat Pamias Massana

Llicenciada en Medicina per la Universitat de Navarra, Especialista en psiquiatria. Cap de salut mental infantojuvenil Parc Taulí. Vicepresidenta de la Societat Catalana de Psiquiatria Infanto-Juvenil

 

Josep María Serra Grabulosa

Professor titular de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona. Professor consultor dels estudio de psicologia i ciències de l’educació de la Universitat Oberta de Catalunya.

María Carme Echeverría

Psicòloga i psicopedagoga especialitzada en neuropsicologia. Directora executiva de TDAH Vallès i coordinadora del postgrau AEDATN en TDAH Vallès i Universitat de Barcelona.

 

Fernando Alberca

 Professor de 2º y 4º de ESO i orientador en un centre escolar en Córdova. Expert universitari en Direcció i Gestió de centres educatius per la Universitat de Córdova i professor del màster en Neuropedagogia, creativitat i gestió de la capacitat i el talent. 

Hans Super

Doctorat en neurobiologia i director tècnic de Braingaze. Investigador Senior de ICREA Departament de psicologia bàsica Facultat de Psicologia, Universitat de Barcelona,.

Alberto Ramírez

 Especialista en noves tecnologies de la informació i la comunicació aplicades a l’educació i els recursos humans.

Gina Pera

Escriptora, periodista i defensora dels drets de les persones amb TDAH. Coneguda per llibres com «¿Eres tú, soy yo o es el TDAH adulto?».

Fulgencio Madrid

 Jurista, president de ADAHI Murcia. 

 
Juan Antonio Arance Maldonado

Llicenciat en medicina per la Universitat de Granada.  Metge de sanitat penitenciaria pel Ministeri de l’Interior. 

Mª. José Mas Salguero

Pediatra i Neuropediatra. Responsable de l’àrea de Neuropediatria de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla. Impulsora de la Neuropediatria en la provincia de Tarragona. Docent universitataria de grau i posgrau, especialitzada en Neuropediatria i Epileptologia.