Qui som?

La Federació Catalana d’Associacions de Familiars i Afectats de TDAH (FCAFA-TDAH) es constitueix l’11 de març de 2006 a Viladecans, i està inscrita com a tal al Registre del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya amb el número 573.

Junta Directiva

 

   Presidenta: María Teresa de Miquel Balmes

   Secretaria: Anna López Campoy

   Tresorer: Juan Pérez Caro

 

 

Els fins de la federació, tots ells d’interès general, són:

  • Donar suport a la creació de noves Associacions de Familiars i afectats de TDAH d’àmbit territorial català.
  • Promoure activitats de formació i intercanvi i activitats conjuntes entre associacions.
  • Difondre el coneixement del TDAH en superiors als propis dels de cada associació.
  • Coordinar i representar les associacions federades en els àmbits administratius i òrgan de govern autonòmic, oferint un únic interlocutor i única veu consensuada entre els membres socis i dins el marc federatiu per optimitzar els recursos de les associacions en aquest sentit.

Per aconseguir els seus fins, la federació realitza les següents activitats:

  • Donar suport i assessorament a les associacions federades.
  • Fer d’intermediaris entre les associacions i les administracions públiques. Crear xarxa entre les associacions, presencial o virtual a través de xarxes on line.
  • Fer accions divulgatives sobre el TDAH, ja sigui a través de la pròpia federació o mitjançant alguna de les associacions federades.

Les associacions que formen part de la federació treballen dia a dia per donar suport a famílies a persones amb TDAH i les seves famílies. Totes elles són entitats sense ànim de lucre dins de l’àmbit territorial català, registrades com a tal per l’òrgan institucional competent. 

Si formes part d’una entitat sense ànim de lucre dedicada al TDAH i vols federar-te, pots tenir més informació al nostre mail: info@federaciocatalanatdah.org.